Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Eksperter i badeværelser

Hos Yggdrasil er vi eksperter i renovering og opbygning af nye badeværelser. Vi har lang erfaring med bl.a. indvendigt flisearbejde, så du kan føle dig i trygge hænder. Vi rådgiver dig fra start til slut, når det kommer til materialevalg og opsætning, så du får et flot og funktionelt badeværelse. Hos os får du professionelt håndværk, og vi kører ud på hele Sjælland, Lolland og Falster til både private og erhvervskunder.

Ring til os på telefon 22 62 90 08 og lad os fortæller dig, hvad vi kan tilbyde dig.

Send besked til Yggdrasil

Kvalitet til tiden

Er du træt af håndværkere, der ikke leverer arbejdet til aftalt tid? Hos Yggdrasil får du kvalitet til tiden. Vi sætter en ære i, at vores kunder er tilfredse - både i forhold til tidsramme og selvfølgelig det færdige resultat. Hvis du vælger os til ombygning af badeværelser, får du en pålidelig håndværker, der prioriterer arbejdet og har fokus på dine ønsker. Hos os går kvalitet og service hånd i hånd, for det har vi det bedst med.

Vi udfører specialløsninger

Renovering eller opsætning af nye badeværelser kan være en stor mundfuld. Der er mange forskellige håndværkeropgaver i form af VVS, murerarbejde, tømrerarbejde m.m. Vi har stor viden inden for de forskellige fag og vejleder gerne dig hen imod den bedste løsning. Hos Yggdrasil udfører vi både standardløsninger, men også specialløsninger til dit badeværelse. Vi deler gerne ud af vores kreative idéer, så du kan få et badeværelse, der er lidt ud over det sædvanlige.

Badeværelse

Få et tilbud på badeværelser

Hvis du også ønsker at udskifte det gamle badeværelse med et nyt og mere moderne, så lad Yggdrasil hjælpe dig. Vi rådgiver dig fra første tegnestreg til den sidste fuge er lavet - sådan er du sikret et badeværelse, der falder lige i din smag. Vi garanterer godt håndværk og god service. Giv os et kald i dag på telefon 22 62 90 08 eller send os en mail, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.