Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Entreprenøropgaver

Yggdrasil er et lille byggefirma, der med glæde tager sig af dine entreprenøropgaver, store som små. Vi tilbyder vores ekspertise både til private og virksomheder, og vi har stor erfaring med mange forskellige typer håndværk. Hos os er kvalitet og service i højsædet, så du får en professionel håndtering og et flot resultat. Vi udfører entreprenøropgaver på hele Sjælland, Lolland og Falster.

Indhent et tilbud på din entreprenøropgave i dag på telefon 22 62 90 08.

Send besked til Yggdrasil

Varetager mange slags opgaver

At udføre entreprenøropgaver kræver viden om mange forskellige ting. Hos Yggdrasil har vi den fornødne viden til at tage os af dit arbejde. Vi varetager blandt andet opgaver som drænarbejde, udvendig flisebelægning, jordarbejde og støbning af fundament. Hvis du har specifikke ønsker til en opgave, vil vi meget gerne høre om det, da vi har stor erfaring med specialløsninger. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi fortæller også gerne om vores kreative idéer, der kan tilføre dit byggeprojekt den helt rette finish.

Kunden i centrum

Hos os er kunden altid førsteprioritet. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds, men selvfølgelig også at du får en løsning, der holder. Derfor rådgiver vi gerne i materialer, muligheder og specialløsninger, så du får det bedste udgangspunkt. Vi strækker os langt for at finde den helt rigtige løsning til dig. Med Yggdrasil får du derfor en nærværende håndværker, som vægter service og kvalitet højt.

Entreprenuer

Få tilbud på entreprenøropgaver

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på entreprenøropgaver hos Yggdrasil, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen på 22 62 90 08 for at besvare dine spørgsmål eller forespørgsler. Hos os får du kompetente håndværkere, der kan sit kram, uanset hvilke entreprenøropgaver der er tale om.