Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Entrepriser

Hos Yggdrasil står vi klar til at varetage din entreprise. Vi har god erfaring med forskellige former for entrepriser, herunder fagentrepriser, totalentrepriser og hovedentrepriser. Vi tilbyder entreprise til både privat- og erhvervskunder på hele Sjælland, Lolland og Falster. Hvis du vælger Yggdrasil til at stå for din entreprise, er du sikret et arbejde udført i en høj kvalitet til gode priser.

Kontakt os på tlf. 22 62 90 08 eller via vores kontaktformular og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for entreprise.

Send besked til Yggdrasil

Hovedentreprise

Vi har mange års erfaring med hovedentrepriser inden for flere forskellige områder. Står du overfor et nybyggeri, en renovering, tilbygning eller en helt fjerde byggeopgave, så er vi de rette til at løse opgaven for dig. Til de opgaver vi ikke selv kan løse, har vi et tæt samarbejde med en række håndværkere, der alle leverer et arbejde i den samme høje kvalitet som os. Vi står for at koordinere arbejdet med de andre håndværkere, og vi fungerer som kontaktperson for hele byggeprojektet. Du kan dermed blot læne dig tilbage og se på at arbejdet bliver udført - nemmere bliver det ikke.

Enterprise

Kontakt os om din entreprise

Du er velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om din entreprise. Fortæl os om dine ønsker og behov og lad os fortælle dig om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan kontaktes på telefon 22 62 90 08 eller via vores kontaktformular.