Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Om Yggdrasil

Yggdrasil er et mindre byggefirma, der løser opgaver for både privat- og erhvervskunder. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi løser både større og mindre opgaver inden for byggeri og renovering. Vi har samlet et stærkt team af medarbejdere, der alle udfører et håndværk i den højeste kvalitet. Vores værksted ligger i Nørre Vedby, men vi tilbyder vores ekspertise på hele Sjælland, Lolland og Falster.

Send besked til Yggdrasil

Vi løser din opgave

Vi kan løse en lang række opgaver inden for håndværkerfaget, herunder bl.a. tømrer-, snedker- og mureropgaver. Har du nogle specielle ønsker, så hjælper vi også gerne med at opfylde dem. Vi er specialister i at udforme kreative løsninger, så vores kunder får de produkter, de drømmer om.

Kompetent rådgivning

Vores mange års erfaring inden for branchen kombineret med vores faglige baggrund betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en professionel rådgivning i forbindelse med deres konkrete opgave. Vi lægger vægt på, at vores kunder får lige præcis det, de ønsker, og vi gør derfor meget ud af finde den helt rette løsning til hver enkelt kunde.

Om os

Medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Vi er medlem af Dansk Byggeri og herunder Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for, at du får et håndværk, der er udført efter de gældende forskrifter. Byg Garanti omfatter arbejde udført for private kunder og dækker op til 100.000 kr. inkl. moms, hvis der er fejl og mangler i byggeriet.