Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Professionelt snedkerarbejde

Mangler du en kompetent håndværker, der kan klare dit snedkerarbejde? Tømrer- og snedkerfirmaet Yggdrasil tager sig af alle slags snedkeropgaver, lige fra standardforespørgsler til specialløsninger. Uanset om du har brug for hjælp til døre, lofter, køkken eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe dig. Vi har lang erfaring med snedkerarbejde og ved, hvordan godt træarbejde skal udføres.

Få et godt tilbud på dit snedkerarbejde i dag på telefon 22 62 90 08 eller via vores kontaktformular.

Send besked til Yggdrasil

God kvalitet og service

Hos os går kvalitet og service hånd i hånd. Det er vigtigt, at du er tilfreds, når vi er færdige med opgaven. Vi gør os altid umage og arbejder kun med de bedste materialer. Vi udfører snedkerarbejde for både privat- og erhvervskunder og yder en god service, uanset om opgaven er stor eller lille. Alle vores håndværkere er detaljeorienterede og specialister i snedkerarbejde, så du er sikret et flot resultat hver gang.

Kompetent rådgivning

Snedkerarbejde handler om detaljer og korrekt håndtering af træet. Hvis du er i tvivl om, hvordan din løsning skal se ud, står vi klar med faglig sparring. Vi rådgiver dig omkring håndværk, materialer og eventuelle kreative løsninger, hvis du ønsker det. Hvis du har en specialfremstilling i tankerne, så fortæl os endelig om den, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme den. Har du brug for reparation af gamle møbler, har vi også god erfaring med den type opgaver.

snedkerarbejde

Få et tilbud på dit snedkerarbejde

Hvis du ønsker et kompetent firma, der kan udføre dit snedkerarbejde på Sjælland, Lolland og Falster, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er specialister i træarbejde og hjælper også gerne dig med en flot løsning. Ring til os i dag på telefon
22 62 90 08, og få et uforpligtende tilbud på dit snedkerarbejde.