Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Professionelt tagarbejde

Trænger taget til en kærlig hånd eller måske til en udskiftning? Hos Yggdrasil er vi eksperter i tagarbejde og vi ved, hvor vigtigt et vedligeholdt tag er. Vores dygtige håndværkere kan både klare tagrenovering og taglægning, så dit tag igen kan holde vind og vejr ude. Vi udfører tagarbejde på hele Sjælland, Lolland og Falster og kigger også gerne forbi dit byggeprojekt.

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i dag på telefon 22 62 90 08.

Send besked til Yggdrasil

Tagarbejde er vigtigt

Taget er selvsagt en meget vigtig del af bygningens konstruktion. Hvis ikke taget er robust nok, vil der trænge vind og fugt ind i huset. Vi hjælper gerne med at vurdere skaderne og slitagen på dit tag, så vi kan finde frem til det behov, du har. Måske kan en tagrenovering forlænge tagets levetid betydeligt, eller måske er det kun et nyt tag, der igen kan give den rette isolering? Sammen kigger vi på din opgave og finder frem til det tagarbejde, der bør udføres.

Firma med erfaring

Vi er et lille firma, men med stor erfaring. Vi har styr på fagligheden, både når det kommer til tømrer-, snedker- og murerarbejde. Vores tømrere har kompetencerne til at udføre dit tagarbejde med høj kvalitet og flot finish. Vi sætter en ære i at vejlede vores kunder til den bedste løsning, og vi skræddersyr også gerne kreative løsninger til dit byggeprojekt. Vi ved, at hverken alle kunder eller projekter er ens, og derfor er kundens ønsker i centrum hver gang.

Tagarbejde

Få et uforpligtende tilbud

Er du nået frem til den konklusion, at dit tag trænger til et løft? Hos Yggdrasil sidder vi klar med vejledning og giver gerne dig et uforpligtende tilbud på tagarbejde. Du kan altid ringe til os på telefon 22 62 90 08 eller sende os en besked via vores kontaktformular. Vi garanterer god service, kompetente håndværkere og et arbejde udført i højeste kvalitet.