Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Tømrer Køge

Har du været på Google og søgt efter tømrer Køge, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Yggdrasil er vi nemlig eksperter i alt inden for tømrerarbejde og løser tømreropgaver for både private og erhverv.

Over 10 års erfaring som tømrer

Vi har mere end 10 års erfaring fra tømrerbranchen, og høj kvalitet og punktlighed i forhold til leveringstid er ting, vi går meget op i. Gennem årene har vi løst alverdens forskellige tømreropgaver for på hele Sjælland – altid med stor succes.

Vi dækker hele Sjælland

Hos Yggdrasil kan du altid finde en tømrer i Køge, men vi dækker også mange andre byer – ja, faktisk hele Sjælland, Lolland og Falster. Skal du bruge en kvalitetsbevidst tømrervirksomhed med solid erfaring og gode resultater i bagagen, så kontakt os gerne.

Vi løser alle opgaver

Vi løser en bred vifte af opgaver på hele Sjælland. Blandt andet har vi rigtig god erfaring med at udføre opgaver inden for:

  • Tag, vinduer og facader
  • Nybyggeri og renovering
  • Forsikringsskader
  • Specialopgaver
  • Og mange andre ting – kontakt os og fortæl os om din opgave, så kan vi helt sikkert hjælpe.

Få professionel rådgivning

Vi vil altid gerne give vores kunder den bedste løsning, og derfor rådgiver vi gerne i, hvad der er den bedste løsning for lige netop dig og i lige netop din situation. Vi rådgiver om alt – lige fra valg af materialer til selve udførelsen af en opgave.

Få et tilbud fra din tømrer Køge

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din opgave, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har spørgsmål. Du kan få fat på os på telefon 22 62 90 08, og du kan også kontakte os via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Stærk lokal forankring

Her hos Yggdrasil tror vi på, at lokal forankring kan gøre en stor forskel og kan give en tryghed for dig som kunde, når du skal vælge tømrerfirma. Vi kender dit lokalområde godt og har haft mange glade og tilfredse kunder både i og i nærheden af Køge. Derfor kan du trygt vælge os til at stå for din næste opgave – og du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.