Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Tømrerarbejde af høj kvalitet

Hos Yggdrasil udfører vi snedker- og tømrerarbejde af høj kvalitet. Vi har god erfaring med materialer og håndværk, så vi kan skabe et flot resultat hver gang. Har du brug for en kompetent håndværker til eksempelvis tagarbejde, vinduesudskiftning, facaderenovering eller noget helt fjerde, så hjælper vi meget gerne. Vi udfører professionelt tømrerarbejde på hele Sjælland, Lolland og Falster.

Ring til os på telefon 22 62 90 08 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Send besked til Yggdrasil

Service til private og erhverv

Vi er af den overbevisning, at alle kunder skal have god service. Uanset om du er privatkunde og har brug for hjælp til en mindre opgave, eller om du er stor erhvervskunde, så bliver du prioriteret hos os. Service er et nøgleord hos Yggdrasil, og vi sætter en ære i at finde den helt rigtige løsning til dig. Vi beskæftiger os med næsten alt inden for renovering og byggeri, så kontakt os endelig, hvis du har en særlig forespørgsel.

Faglig sparring

Hvis man ikke har en håndværksbaggrund, kan det nogen gange være svært at finde den rigtige løsning. Vi står klar med faglig rådgivning, både i forhold til materialer og udførsel, så du kan få det optimale ud af dit projekt. Vi tager os af alt lige fra standardopgaver til specialløsninger, og vi deler meget gerne vores kreative idéer med dig. Du får dermed en sparringspartner på dit byggeprojekt og en fagligt dygtig håndværker til dit tømrerarbejde.

Tømrearbejde

Kontakt os for et tilbud på tømrerarbejde

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på tømrer arbejde fra Yggdrasil, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen på nummeret 22 62 90 08 eller du kan skrive til os via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med en god løsning.